Beste Google Adsense Alternatieven

De beste op het gebied van CPC,PPC etc is natuurlijk Google Adsense het is het grootste netwerk van de wereld. De kwaliteit van adverteerders op adsense zijn zeer hoog zoals adverteerder bedrijven als Apple,Samsung,HTC etc die betalen tonnen om bovenaan in de advertenties te staan daarom is Google’s Adsense beter dan andere om mee te verdienen. Omdat ze zulke goede kwaliteits-adverteerders hebben zijn het ook betere advertenties waar bezoekers echt op zullen klikken en zul je daar geld aan verdienen. Maar om geaccepteerd te worden door Adsense is vrij lastig op dit moment, als je (nog) niet geaccepteerd bent dan is kan je altijd alternatieven van Adsense gebruiken om aan te gaan verdienen. Hieronder zul je gaan zien welke beste 5 alternatieven voor Google Adsense je kan gebruiken.

best-adsense-alternatives

 

Top 5 Beste Google Alternatieven

1. Chitica 5-stars

Deze adverteerder is een erg goede alternatief voor Adsense. Chitica betaald uit via Paypal of via een Cheque hun minimale uitbetaling is maar $10,- via Paypal dat is erg laag drempelig maar voor sites met weinig ads kliks is het ideaal en hoef je niet te wachten tot je bv $50,- bij elkaar verzameld hebt dit moet wel als je via Cheque betaald wil worden. Dit is een van de redenen waarom je dit netwerk zal willen nemen de andere reden is dat hun advertentie systeem heel uitgebreid is en iedere advertentie op je site word weergeven naar de inhoud van je site gaat je site over honden krijg je dieren advertenties gaat ie over SEO krijg je SEO advertenties.

  • Wil je meer weten klik dan hier: Chitica

2. InfoLinks 4-stars

Dit is een goed altenatief voor Google Adsense maar is ook goed te gebruiken samen met Adsense omdat het van keywoorden in je tekst op je Website of Blog advertenties maakt zoals “ben je aan het zoeken voor keywoord klik hier” als iemand via een zoekmachine op je website komt met een bepaald keywoord dan zorgt het ervoor dat het dat soort keywoords zal markeren zodat mensen daar willen op klikken. Ze betalen via Paypal, Bank overschrijving, wire transfer met een minimum van $50,-

  • Wil je meer hierover weten klik dan hier: Infolinks

3. Qadabra 3-stars

Qadabra word gezien als goed alternatief voor Adsense omdat hun goede helpdesk hebben en een ruim aanbod in CPM,CPC,CPL,CPA, Hun banners zijn erg aantrekkelijk vaak zijn het mini games van bv vang de iphone of mep alle slangen neer ze betalen uit via Paypal en Prepaid master kaart. En een van de snelle dingen is dat ze geen tijd nemen om iemand te accepteren want na een registratie word je gelijk toegelaten en kan je advertenties plaatsen op je Website en hun minimale uitbetaling is $1,- das wel heel laag maar de moeite waard!

  • Meer weten over deze alternatief klik hier: Qadabra

4. Media.net 3-stars

Media.net is een partner van Yahoo en Bing zoek machines. Hun minimale uitbetaling is $100,- net als Google Adsense maar betalen uit via Paypal en daardoor ook een goed alternatief.

5. Buy Sell Ads 4-stars

Dit is een erg goed alternatief ze zijn het 2 na grootse netwerk op Google Adsense na alleen betalen ze niet per klik of zoals de vorige 4 hier word er betaald voor het verhuren van advertentie plaats het werkt zoiets als een winkel etalage die het te huur aanbied ze betalen tot 75% van hun inkomen uit wat de adverteerder betaald dus als de adverteerder voor jou plaats $100,- betaald krijg jij $75,- ze betalen uit via Paypal en het minimale wat ze betalen in $50,- maar om geaccepteerd te worden in dit Netwerk is vrij lastig omdat er word gekeken naar het aantal bezoekers wat je website heeft dus heb je een startende Website/Blog  dan zal je hier nog niet aan kunnen beginnen. Om geaccepteerd te worden moet je min 30 tot 50.000 pagina bezoeken per maand hebben maar het is zeker de moeite waard tot je aan dat aantal zit zou ik Infolinks en Chitika gebruiken.