Goedkoop Doelgericht op Facebook Adverteren met FaceSniper

De laatste jaren zijn de social media netwerken niet meer weg te denken. Ook het adverteren op deze netwerken is een echte hype. Met meer dan 8 miljoen gebruikers hier alleen al in Nederland is het adverteren hierop een must voor iedere adverteerder van producten of pagina’s. Om zo effectief mogelijk en goedkoop doelgericht op Facebook adverteren is het noodzakelijk om de juiste doelgroepen te treffen. Het is lastig als je bv een motor wilt verkopen via Facebook advertenties en je krijgt niet de juiste doelgroep te pakken je zoekt natuurlijk naar mensen die ook geïnteresseerd zijn in motors en om je Facebook advertenties zo goedkoop mogelijk en doelgericht te houden maken wij gebruik van FaceSniper deze tool maakt je doelgroep zo pressies dat je wel iets moet kunnen verkopen! Hieronder ga ik uitleggen hoe je met FaceSniper goedkoop en doelgericht Facebook advertenties maakt!

facesniper

Wat is FaceSniper en wat doet het

 • FaceSniper is een handige tool die het mogelijk maakt om gebruikers van Facebook van bepaalde pagina’s, groepen, evenementen en interesses er uit te filteren zodat je deze gebruikers jou doelgerichte advertenties kan laten zien. Als je in Facebook wilt gaan adverteren dan kan je op de normale manier je doelgroep kiezen en interesses maar op deze manier zal je veel mensen krijgen die dus ook niet geïnteresseerd zijn maar bijvoorbeeld wel is een keer pagina hebben geliked van ons voorbeeld een motor merk.  Dan krijg je in Facebook meestal als doelgroep meer dan 60.000 tot 2 miljoen potentiële klanten en om al deze mensen jou advertentie te laten zien word een duur grapje je zal prijzen krijgen van €1,- tot €4,- per klik hoe groter de groep hoe meer het kost. Hieronder een voorbeeld:

facebookadverteren

Hoe werkt FaceSniper

 • Daarvoor is nu dus FaceSniper om die groep die nu als doelgroep word getoond meer dan 400.000 personen zo precies mogelijk te houden zodat je alleen maar mensen treft die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jou product. Zoals we in dit voorbeeld een motor willen verkopen deze keer een Harley-Davidson we gaan dus met FaceSniper een pagina zoeken over Harley-Davidson deze pagina is er en heeft meer dan 5 miljoen fans. Wat FaceSniper doet is van deze pagina de laatste 10 berichten na gaan en kijkt wie deze geliked heeft of erop gereageerd dit zijn actieve gebruikers en geïnteresseerd in deze pagina. Deze gebruikers worden dan gescraped van de pagina en er een csv bestand van gemaakt die je kan gebruiken bij Facebook advertenties. Hieronder zie je hoe je passionate fans(actieve gebruikers) kan ophalen van de pagina.

facesniperextract

 • Na het ophalen van deze fans zie je dat er van die 5 miljoen maar 207.000 actieve mensen zijn op dit moment deze mensen zijn dus de laatste dagen bezig met het merk Harley-Davidson. Deze personen kunnen we opslaan in een csv bestand om later te gebruiken in Facebook advertenties.

facesniperdownloadFaceSniper Graph Search

 • Deze personen in deze lijst zijn wel wereldwijd ook Nederlanders maar ook alle andere landen kunnen mensen in deze lijst staan je kan de lijst gewoon gebruiken want in het doelgericht Facebook adverteren zullen wij toch kiezen als land Nederland en dan worden die uit de lijst geselecteerd. Maar er is om je lijst nog zo beter mogelijk te maken heeft FaceSniper nog een optie en dat is Graph Search hiermee kun je nog beter en doelgerichter je publiek uitfilteren. Nu gaan wij dus op zoek naar mensen die geintereseerd zijn in Harley-Davidson en uit nederland komen(moet wel in engels anders werkt graph search niet). zoals in het afbeelding hier onder.

facesnipergraph

 • Deze lijst gaan wij dus extracten en daarmee krijgen wij dus een Super Doelgericht Publiek. Al deze mensen houden van Harley-Davidsons en komen uit Nederland en zijn actief op Facebook deze 33408 fans kunnen we ook weer downloaden als csv bestand en gebruiken in adverteren op Facebook.

facesnipergraphresult

Doelgericht Adverteren op Facebook

 • Nu we ons publiek hebben kunnen we advertenties gaan maken op Facebook. Ga naar  advertentie manager en selecteer “Audiences” hier kun je een nieuwe toevoegen door op de knop rechts te klikken. Zoals de afbeelding hieronder:

facesniperaudiences

 • Daarna word er gevraagd welk type lijst je zou willen invoegen dit word dan “Data File Custom Audience“.

facesniperaudiencesselect

 • Nu kunnen we ons custom publiek toevoegen aan een Facebook lijst vul een publiek naam in en een beschrijving en selecteer data type “user id” en selecteer je gedownloaden csv bestand zoals ik hieronder heb gedaan en klik op “create audience” dit zal dan even duren voor het klaar is ligt er maar net aan hoe groot je publiek is.

facesniperaudiencesinsert

De Doelgerichte Advertentie maken op Facebook

 • We gaan een advertentie maken op Facebook via de advertentie pagina daar selecteer je wat je wilt promoten website links werken vooralsnog het beste vul daar de pagina in welke je wil promoten bv je advertentie pagina voor een motor of onderdelen pagina. Dan je afbeelding en de text die je erbij wilt hebben. En dan komen we uit bij het publiek daar zie je omdat je custom doelgroepen hebt toegevoegd de optie “Custom Audiences” hier kun je nu je doelgerichte groep die je met FaceSniper gevonden had toevoegen dit zijn potentiële klanten en dus doelgericht voor jou advertenties. Selecteer een leeftijd en waar ze vandaan moeten komen je kan het nog doelgerichter maken door plaatsnamen in te gaan voeren maar ik hou het nu even op heel Nederland zoals in de afbeelding hieronder is nu mijn doelgroep een stuk kleiner 20.000 personen maar wel 100% geïnteresseerde personen.

facesniperadvert

 • De kosten voor adverteren op Facebook zullen nu drastisch lager zijn dan gewend en meer kliks genereren zoals je hieronder kan zien maar $0,03 ct voor 1000 views daar haal je minimaal 3 tot 10 bezoekers uit die ook nog eens 100% geïnteresseerd zijn in jouw Facebook advertentie dat is dus minder dan 1ct per bezoeker!

facesniperadvertcostIs dus Facesniper je geld waard?

 • Op moment van schrijven kost FaceSniper $97 dollar Lifetime binnekort word het een maandelijks bedrag dus wees er snel bij. Want FaceSniper is meer dan je geld waard wij gebruiken het om bepaalde pagina’s van klanten en van ons zelf te promoten bv onze promotie van clickbank producten is er een omzet gekomen waar wij heel gelukkig van werden. Om dus je doelgroep te vinden en alleen hun advertenties te laten zien is dit echt een heel goed product. Er zit zelfs een niet goed geld terug actie op, ook heb ik andere Facebook scrapers gebruikt maar die scrapen dus ook de mensen die niet actief zijn meer met die pagina ook deze scrapers kosten meer dan 100$ en maken je publiek nog steeds niet zo doel bewust als Facesniper. Hieronder zie je een afbeelding van ons resultaat op clickbank na het gebruik van FaceSniper.

facesniperincome

Helaas!!uitverkocht