E-mail Marketing met Magische Mails (Review)

Geld verdienen door middel van e-mails versturen dat is al lang bekend dat dat mogelijk is maar hoe en wat je ervoor moet doen is meestal het lastigste. Daarom heeft Natalie v. Scheltinga een product ontwikkeld waarmee het mogelijk word gemaakt om een eigen mailinglijst op te zetten, en daar geld mee te kunnen verdienen zonder zelf maar een product te hebben.

Is “Magische Mails” van Natalie je geld waard?natalie scheringa magische mails

  • Voordat je van plan bent Magische Mails aan te schaffen hebben we dit product eens onder de loep genomen en zullen dit hier bespreken en uitleggen wat wij er nou van vinden. Maar wie is nou Natalie v. Scheltinga? Natalie is sinds begin 2013 fulltime begonnen als marketeer/web ontwerpster en te vinden op haar pagina Expeditie Internet. Op deze WebBlog geeft ze gratis informatie over website marketing en etc om deze informatie zo goed mogelijk te kunnen weergeven werkt Natalie samen met diverse andere marketeers. Eind 2013 heeft ze met alle Tips en Hints die ze afgelopen jaar gegeven heeft haar eigen product op de markt gebracht Magische Mails wat wij mochten testen.

Wat bied het Product aan?

  • Als je naar verkoop pagina van Magische Mails gaat dan word er een video vertoont met daarin het volgende hoofd reden “dat je geld kan verdienen met het sturen van e-mails zonder er een eigen product er voor te hebben

Er worden eigenlijk 2 hoofdzakelijke reden geboden waarom je dit product zou willen aanschaffen:

  • Onthullingen van andere Email marketeers die er duizenden euro’s mee verdienen.
  • De Trukendoos word opengemaakt waarmee anderen Guru’s een lijst hebben van duizenden inschrijvingen die ook jou mailing-lijst zullen laten groeien.

“Magische Mails” Wat heb je nu gekocht?

  • Wij kregen een test exemplaar van magische mails zodat we kunnen bekijken hoe dit product nu werkelijk je geld waard is zeg maar. Na het inloggen kom je in het begin scherm met daarin zichtbaar een menu balk met 3 modules, Facebook methoden en een bonus tab daaronder is direct een nette introductievideo zichtbaar waarin je begroet word en dan een duidelijke uitleg krijgt hoe je door het product heen moet gaan.

magische mails

  • In module 1 word duidelijk uitgelegd wat lead capture is en hoe je daarmee aan de gang kunt gaan in theorie vorm in module 2 word besproken welke accounts en webhosting+ evt domeinnaam je moet aanmaken om te beginnen met jou e-mail lijst deze 2 modules bevatten nog wel redelijk standaard voor de hand liggende uitvoeringen. Maar dat brengt ons bij module 3 dit is naar ons inzicht de belangrijkste module deze laat namelijk de praktijk zien hoe je nu aan de slag gaat met email marketing in deze module worden 3 video’s getoond van gemiddeld maar 10 min dus niet van die langdradige video’s waar je na 30min gewoon van inslaap valt waarin je duidelijk te zien krijgt hoe je nu aan de slag moet gaan met het starten of het aanpassen van jou mailing-lijst.

magische mails cracked

  • Er zijn nog 2 extra modules aanwezig de Facebook methode en de Bonus op zich is de FB methode al een bonus eigenlijk hierin word duidelijk uitgelegd hoe je jou email lijst kan laten groeien door middel van Facebook advertenties en hoe je dit ook zelf kan doen zonder investering in ads. Dan blijft er nog de echte bonus over hier worden marketing ideeën gepresenteerd, affiliate programma’s voor jou doelgroep en handige links getoond waar je zelf niet aan zou hebben gedacht.

email list met magische mails

Wat vinden wij nou van “Magische Mails”?

  • Om te beginnen vinden wij de kort bondige video’s erg fijn, duidelijke uitleg en geen langdradigheid oftewel “straight to the point”. Alleen bevat het geen video’s van een live voorbeeld het zijn allemaal Powerpoint presentaties maar ze zijn wel duidelijk en ook makkelijk om zelf uit te voeren. Misschien een tip voor Natalie om een video met live voorbeeld toe te passen later of in nieuwe producten. Voor de prijs van €67,- is dit een prima product van top kwaliteit met tips die je niet krijgt bij soortgelijke producten die meer dan $500,- kosten. Een goede mailing-lijst kan en zul je hiermee bouwen en je kan zien dat het een eerste product is maar tevens wel 1 die het waard is kwa prijs. We kijken uit naar wat Natalie van Scheltinga in de toekomst zal gaan bieden.

 

Start vandaag nog met het bouwen van jou mailing-lijst met Magische Mails!

 

[share-locker id=”0dff364f” theme=”blue” message=”Wil je Korting op Magische Mails? Deel dit bericht om het te lezen!” main_url=”” facebook_share=”1″ facebook_share_title=”” facebook_share_url=”” facebook_share_message=”” facebook_like=”1″ facebook_like_url=”” facebook_colorscheme=”light” twitter=”1″ twitter_url=”” twitter_tweet=”Bekijk dit bericht eens ” google=”1″ google_url=”” vk_share=”0″ vk_share_url=””]Klik de introductie pagina weg dan word er gevraagd te blijven klik hier dan “Ja” en je gaat naar een pagina met €20,- korting![/share-locker]