Pinterest Tools maakt het eenvoudiger voor Pinners

Met meer dan 14,4 miljoen gebruikers

en word door de gebruiker 2 tot drie keer meer bekeken dan andere websites daarom is pinterest uitgegroeid tot 1 van de effectiefste social media van dit moment.

Naast het pinnen van foto’s en video’s is het ook handig om je bedrijf of merk te presenteren op pinterest om meer mensen te bereiken.
En om dat te kunnen bereiken zal je dagelijks je board moeten bijwerken, up to date houden en de interesse van je klanten zien te volgen. Dit is een lastige klus maar goed dat er op dit moment al de nodige pinterest applicaties zijn die deze bezigheid je het een stuk makkelijker zullen maken.
Hier volgt een lijst met handige tools voor jou pinterest marketing.

Pinerly

Pinerly is de meest eenvoudige app om uw pinterest pins te promoten.
Op dit moment is pinerly in beta-fase en kan je je registreren via een op email basis signup of via een uitnodiging van andere gebruikers.
In verschillende manieren is pinerly hulpgevend. Het kan pinners volgen die de zelfde interesse hebben, of het ontvolgen van verschillende pinners.

pinerly de pinterest tool!

Het laat ook de populairste pins zien en die kan je dan pinnen en het op tijdgebonden schema pinnen zodat er over de hele dag gepint word om meer bezoekers te krijgen.
Het is bewezen dat het zorgt het voor 30% meer trafic naar jou website, facebook page, blogs, etc

Meer over pinerly weten klik hier: www.pinerly.com

PinPuff

Op dit moment een van de beste Pinterest tools is wel PinPuff. Dit is een nieuwe site die ontworpen is voor het analyseren en het beter kijken naar de invloed bepaalde pinterest accounts.
Het helpt gebruikers pin activiteiten te volgen en suggereert tips om je account maximaal te laten proviteren van de pinterest marketing.
Daarop helpt het bedrijven/merken met het maken en hanteren van marketing-activiteiten.

Meer over pinpuff vind u hier: www.pinpuff.com

WpPinner

WP Pinner, is een Plug-in voor wordpress gebruikers om je website te delen op pinterest. Na het installeren van WP Pinner word er een nieuw “dashboard” geinstaleed op uw admin gedeelte.

Pinterest WordPress tool admin

Daarin kunt u de “board” naam, post datum, aantal clicks, likes, en het aantal repins voor uw pinterest account board beheren.
Ook is het mogelijk om uw post pins te pinnen op vooraf bepaalde tijden (schedule) en het automatisch volgen van pinterest gebruikers.

Lees meer over de WordPress Tool: Pinterest wordpress plugin WPPinner.

Url2Pin

Url2Pin is een app dat het mogelijk maakt om je website om te zetten in een afbeelding die gepint kan worden op je board.
Zeker handig om bepaalde posts, fan pages, etc om te zetten in pin afbeeldingen

Ga hier naar de site van Url2Pin

Apple App

Ook is er een pinterest app voor op de Iphone en de iPad uitgebracht om simpel en snel afbeeldingen te kunnen pinnen en re-pinnen

pinterest app
De bovenstaande Pinterest tools zijn er om het je makkelijker te maken met pinterest marketing

Lees meer over pinterest: Wat is nou Pinterest