Over Ons

MtSystems.nl is half 2006 gestart als 1 van de eerste webwinkels met custom pc game systemen met een eigen afdeling voor assemblage in Nederland. Nu in 2016 zijn we overgestapt naar een ander platform met de zogenoemde mediaspelers met een ruime klantenkring in Nederland.

Door de opzet van onze bedrijfsstructuur zijn we in staat onze diensten tegen scherpe tarieven aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks de lage prijs staat kwaliteit en goede ondersteuning bij het gebruik voorop.

Ons doel voor de toekomst is onze huidige positie vast te houden en deze verder uit te bouwen. Om dit te realiseren werken wij continu aan het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening.

Hoogwaardige Producten

Betrouwbare en meest geavanceerde producten van topmerken worden aangeboden, waardoor wij in staat zijn zeer betrouwbare en hoogwaardige producten te leveren.

Aangesloten bij het Nvidia partner netwerk om de nieuwste innovaties te kunnen aanbieden in onze webshop

Supportdesk die meedenkt

Heeft u ondersteuning nodig of wilt u advies? Onze supportdesk geeft u graag advies en ondersteuning op uw vragen. Via ons speciale online helpdesksysteem is een eventuele historie van uw vraag direct zichtbaar voor de supportdesk, zodat u direct de juiste ondersteuning krijgt.

Daarnaast hoeft u geen uren aan de telefoon te zitten voordat u aan de beurt bent, u wordt direct geholpen door de juiste persoon op basis van het type vraag.

Hulp bij keuze

In onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod wat elke keer maar groter word aan mediaspelers van diverse topmerken. Om u te helpen bij de keuze bieden wij op onze site uitgebreide informatie over de merken en de verschillende mediaspelers.

Ook kunt u reviews bekijken, om erachter te komen wat anderen van de mediaspelers vinden.